Hoe werkt het?

IMG_3916

Tijdens de behandelingen nemen wij uitgebreid je huidige eetpatroon door. Wij adviseren een blijvende oplossing voor een gezondere lifestyle. Deze verandering zorgt ervoor dat vet verbranding in je lichaam gestimuleerd wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de benodigde kennis krijgt om na het bereiken van je doel(en) je stabiel kan blijven.

Het bijzondere is, dat je de effecten na 1 week al direct merkt aan je lichaam & energie. Na een periode van 12 weken is het zelfs mogelijk om 1 a 2 broekmaten kwijt te raken! Mogelijk 4 tot 8 kilogram meetbaar vet blijvend eraf! 

kleurenbalk

Door de combinatie van het werken met apparaten, lifestyle coaching en voedingsadvies streven we naar een afslankproces waarbij het verloren gewicht niet meer terugkomt.

De Mya werkt met elektrostimulatie en ultrasound. Waardoor spieren getraind worden en vetcellen leeg getrild. Deze behandeling heeft bovendien als effect dat huid en bindweefsel strakker gaan staan. Een mooie bijkomstigheid is dat cellulite en ook lipoedeem hierdoor afneemt.

 

Prijs

Gemiddelde prijs per behandeling (afhankelijk van pakket grootte) is tussen de €35,- €50,- euro. Een losse behandeling is €47,50

Voor meer informatie bel, app of maak bij de contact pagina een afspraak in onze online agenda voor een intake & behandeling.

 

Al ruim 5 jaar staan wij voor kwaliteit, individueel gericht, klantvriendelijkheid, kennis, vertrouwen & hartelijkheid.


_KIM3759