Over ons

Voordat wij ons voorstellen krijgen wij vaak de vraag:
WAAR STAAT RIVÉ VOOR??
R = Reinier,     I= Ilona,      VÉ= Venema
Een herkenbare kort & krachtige uitstraling waarbij je aan ons denkt. 


  Reinier Venema

Voeding- en lifestyle coach. Ik ervaar voldoening in elke keer dat ik mijn cliënten naar een slanker en gelukkiger leven kan begeleiden! Door continu persoonlijke aandacht te geven elke keer dat je er bent zorgen we ervoor dat iedereen haar of zijn doel ook echt kan halen! Elke keer is het weer een ontlading voor zowel de cliënt en mij als de eerste 5 kilo eraf is!

Voordat ik begon met Rivé was ik zelfstandig werkend kok en had eerder de functie als Chef-kok. In de afgelopen 4 jaar dat ik mijn huidige beroep als voeding- en lifestyle coach uitoefen heb ik mij enorm verdiept in de materie van afslanken & gezondheid. Daarbij put ik veel uit mijn eerdere kennis van voedingsleer. Waar ik me tegenwoordig op toeleg is het met succes weghalen van problemen bij het persoonlijk afslank & gezondheidssucces van onze cliënten.

IMG_4247

Ilona Venema

Hard werken, praktisch, organisatorisch, ondernemen is mijn passie. Ik pak dan ook alles aan wat mijn interesse prikkelt. Zo zijn mijn studies zeer divers, na de middelbare school ben ik eerst met de hotelschool opleiding begonnen. Destijds was ik in de veronderstelling dat ik met Reinier een restaurant of hotel zou openen!

Uiteindelijk koos ik voor een allround kappers opleiding. Gevolgd door een studie Medisch Pedicure. Het was tijdens de laatste studie dat mijn ondernemers instinct aangewakkerd werd met het vak ondernemers vaardigheden. En daarmee werd het zaadje geplant voor het bedrijf dat we nu kennen als Rivé Beauty & Health. Ik hoop dan ons bedrijf uit te kunnen breiden met verdere ontwikkelingen, producten & diensten.

De droom naar een groter pand waar de mogelijkheden van Hairstyle, Beauty & Health tot het serveren van een gezonde lunch ook tot het arsenaal zou kunnen horen.

 Ik ben trots op dat wij dit samen mogen doen als partners en zakelijk partners. De mensen worden altijd hartelijk en warm ontvangen bij ons.

Hopelijk zie ik jullie binnenkort snel in de zaak!   

Ben jij al aan het Rivven?